ULJUA FEST

On aika kääntää katseet kohti Uljua Fest iltatapahtumaa 17-18.6.2022. Festeille on kiinnitetty perjantaille Tauski ja Poju. Lauantain esiintyjinä on Pete Parkkonen, Tuohimaa, Kuulovaurio ja Kotitalousvähennys.

ESIINTYJÄT PERJANTAI
Poju

Poju tuli kuuluisaksi 2011, kun koko Suomen kansa  lauloi Poika (saunoo) kappaletta kauppatorilla juhliessaan jääkiekon maailmanmestareita.

Tauski
ESIINTYJÄT LAUANTAI
Pete Parkkonen (kuva: Svante Gullichsen)

Lauantain pääesiintyjäksi Uljua Festeille on kiinnitetty Suomalaisten rakastama Pete Parkkonen, joka julkaisi vuonna 2020 radiohitiksi kasvaneen Voimaa ja valoa -singlen sekä herkän Portaat -singlen. Parkkonen esiintyy Uljuan suviyössä bändin kanssa.

Tuohimaa

Tummasävyistä rock-musiikkia soittava yhtye Oulusta. Edellisen kerran Tuohimaa esiintyi Uljua Festeillä 2019.

Kuulovaurio

Kuulovaurio on Piippolasta lähtöisin oleva energistä suomirockia soittava bändi. Bändin erikoisuutena ovat erittäin tarttuvat melodiat, jotka jäävät taatusti soimaan päähän.

Kotitalousvähennys

Lauantai illan aloittaa paikallinen Kotitalousvähennys. Bändi on perustettu keväällä -21 ja joka kuin itsestään muotoutui Kotiteollisuuden tribuuttiryhmäksi. Luvassa on siis paikallista tulkintaa KT musisoinnista.

ULJUA FEST 2019

DSC_0405-2 kopio

VENETSIALAISET 2021

Korona kurjimuksen tehtyä Uljua Festin järjestämisen mahdottomaksi. Päätti Uljuan tekoaltaan kalastusyhdistys järjestää 28.8.2021 Ventsialaiset yksityistilaisuutena Vornan venesatamassa. 

Musiikista vastasi Vääräniemi & Piiponniemi DUO ja Petra. Ilta huipentui Suomen ilotulite Oy:n järjestämään ilotulitenäytökseen.