SPONSORIT 2022

PÄÄSPONSORIT

PROKON Wind Energy Finland Oy suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää omia tuulivoimapuistoja. Vuonna 2011 perustettu yritys on osa saksalaista, vuodesta 1995 tuulivoima-alalla toiminutta yritysryhmää PROKON Regenerative Energien eG.

VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy on vuonna 2016 perustettu, Oulusta käsin toimiva uusiutuvan energian hankekehittäjä ja toteuttaja. Kehitämme, rakennamme ja operoimme tuulipuistoja kokonaisvaltaisella otteella ja olemme mukana hankkeissa koko niiden elinkaaren ajan.

Infinergies Finland Oy on vuonna 2010 perustettu yritys Kempeleestä, joka suunnittelee ja kehittää tuulivoimapuistoja Pohjois-Pohjanmaalla. Tavoitteenamme on tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa sekä jakaa tuulivoimatuotannon moninaisia hyötyjä paikkakuntalaisille.

Paikallisesti ajatteleva ja eurooppalaisesti toimiva puhtaan energian kumppani. Tuulivoiman ja aurinkosähkön kehityksen ennakkoluuloton edelläkävijä.

Siikaverkko tarjoaa huippunopeita valokuituyhteyksiä Siikalatvalla, Pyhännällä, Haapavedellä ja Kajaanissa. Olemme jäsentemme omistama osuuskunta ja toimimme alueemme elinvoiman vahvistamiseksi.

Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, Oulun ydinkeskustassa. Mehiläisestä löydät monipuoliset erikoislääkäripalvelut ja kattavat terveyspalvelut sujuvasti niin yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille.

100 vuoden kokemuksella – ihmisläheistä ja paikallista palvelua.  Tervetuloa asiakkaaksemme! 

Siikalatva on kunta Suomen keskipisteessä. Työtä, elämisen laatua, viihtyisyyttä!

Sponsorit

Pohjolan peruna

Haluatko olla tukemassa Siikalatvan isoimpaan tapahtumaan päätukijana? Otathan yhteyttä:

Jarkko Varpainen: 044 524 7163

Anja Ahokas: 040 515 8145

info.uljuanveto@gmail.com