PÄÄTUKIJAT

Uljuan Veto & Fest 2024 pääsponsori. Kotimainen, paikallinen osaaja, joka on kehittänyt, rakentanut, rahoittanut ja operoinut tuulipuistoja Suomessa yli 10 vuotta. Olemme Suomen suurin tuulisähkön tuottaja.

ABO Wind tulee olemaan ABO Energy. ABOn juuret ovat tuulivoimassa. Tuulen rinnalla aloimme kehittää aurinkovoimaa ja akkuhankkeita useissa ABO-maissa. Tuoreimpana mukana ovat nyt myös vihreän vedyn hankkeet. Suomessa liiketoimintamme ydin on edelleen maatuulivoima ja uutena mukaan kytkeytyvät tuulivoimaan liittyvät akku- ja vetyhankkeet.

Siikalatvan kunnassa suunnittelemme Uljuan tuulivoimahanketta. Alueelle suunnitellaan enimmillään 28 voimalan kokonaisuutta. Suunniteltujen voimaloiden kokonaiskorkeus on enintään 300 metriä ja voimaloiden yksikköteho noin 5–10 MW.​

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa.

Teemme asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen sekä suunnitellen uudisrakentamisen ja saneraamisen lisäksi kylpyhuone-, sauna- ja huoneistoremontit, terassit sekä muut rakennuspalvelut

Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun ydinkeskustassa.

Tarjoamme huippunopeita tietoliikenneyhteyksiä maaseudun tarpeisiin Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. Liity sinäkin Siikaverkkoon ja hanki itsellesi huippunopea ja luotettava valokuituyhteys, joka toimii nyt ja tulevaisuudessa!

Edistämme omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Pulkkilan ja Piippolan apteekki mukana tukemassa tapahtumaa.Tervetuloa tapahtumaviikolla apteekeille osallistumaan arvontaan. Palvelemme kotisivun aukiolojen mukaisesti: www.pulkkilanapteekki.fi

TUKIJAT

Kupukan Grafiitti Oy on suomalainen malminetsintäyhtiö, joka tutkii ja kehittää Kupukan grafiittiesiintymää, päämääränä grafiittikaivos Siikalatvalle. Grafiitti on tärkeä vihreään siirtymään tarvittava mineraali.

Haluatko olla tukemassa Siikalatvan isoimpaan tapahtumaan päätukijana? Otathan yhteyttä:

Jarkko Varpainen: 044 524 7163

Anja Ahokas: 040 515 8145

info.uljuanveto@gmail.com