SPONSORIT 2023

PÄÄSPONSORIT

ABO Wind on suunnitellut ja rakentanut tuulivoimaa Suomessa vuodesta 2013 alkaen. Olemme rakentaneet yhdeksän tuulipuistoa eri puolille Suomea ja parhaillaan rakennamme tuulipuistoja Haapajärvellä ja Hyrynsalmella. Kokkonevan tuulivoimapuisto valmistui viime vuonna Siikalatvan kuntaan ja lisäksi meillä on kunnassa kaavoitusvaiheessa Uljuan tuulivoimahanke. Kehitämme hankkeita yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri Suomea ja haluamme olla osa paikallista yhteisöä.

Arvostamme yhteistyötä kanssanne, sillä tulevaisuuden muokkaaminen alkaa yhdessä paikallisten ihmisten kanssa.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa.

Taaleri Energia on kotimainen, paikallinen osaaja, joka on kehittänyt, rakentanut, rahoittanut ja operoinut tuulipuistoja Suomessa yli 10 vuotta. Olemme Suomen suurin tuulisähkön tuottaja.
Siikalatva on kunta Suomen keskipisteessä. Työtä, elämisen laatua, viihtyisyyttä!

Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun ydinkeskustassa.Lääkärikeskuksestamme löytyy monipuolinen valikoima erikoislääkäreiden vastaanottoja. Vastaanottojen lisäksi meillä tehdään kattavasti erilaisia tutkimuksia, toimenpiteitä ja leikkauksia. Lääkärikeskuksen, sairaalan ja työelämäpalveluiden lisäksi saman katon alta löytyy myös Hammas Mehiläinen, jossa toimii yleis- ja erikoishammaslääkäreitä kaikilta erikoisaloilta. Tiloissamme toimii myös Galleria Mehiläinen. Galleriassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä.

Palveleva lihatiski perjantaisin 10-18

Valitse ammattilainen rakentamisen ja remontoinnin palveluille.

Sponsorit

Haluatko olla tukemassa Siikalatvan isoimpaan tapahtumaan päätukijana? Otathan yhteyttä:

Jarkko Varpainen: 044 524 7163

Anja Ahokas: 040 515 8145

info.uljuanveto@gmail.com